Cautare

234 de rezultate pentru "convorbiri ip telekom" (2.82 secunde)
Ce putem face Ideal ar fi sa renunțtam la a naviga pe telefon macar atunci cand suntem pe strada, limitandu-ne cel mult la convorbiri si acelea prin intermediul castilor.
CONVORBIRI EUROPENE: Europa cu 2 viteze sau Europa cu 2 periferii. Unde se afla Romania? (Autoare: Alina Bargaoanu) Saptamana trecuta a aparut o stire care, cu putine exceptii, a scapat presei romanesti.
Klaus Iohannis l-a primit, la Cotroceni, pe presedintele Poloniei. Iohannis si Duda vor avea convorbiri tete-a-tete si oficiale. Iohannis: Romania si Polonia vor ramane unite.
Cine stie ce note de convorbiri vor fi scris ofiterii care ma anchetau la sediul din Rahova sau acasa. Cine stie ca trasnai vor fi fiind in transcrierile convorbirilor telefonice...
Cele mai inalte convorbiri Bucuresti-Washington vor fi fost intre ministrul Apararii, Frunzaverde, si consilierul pentru securitate al lui Bush, fostul ambasador in Romania J.D.
Dupa convorbiri cu Romano Prodi despre care nu stim cu mult mai mult decat ca "au abordat problema aprovizionarii Europei cu hidrocarburi", Italia nu mai sustine nici ea traseul de "ginta latina" Constanta-Trieste.
La o ora dupa ce a facut aceste afirmatii, Saftoiu a facut telefonic precizarea ca se refera la declaratii pe care seful statului le facea in presa si nu ca ii spunea lui despre aceste convorbiri.
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a ajuns la Palatul Cotroceni, acolo unde vor avea loc convorbiri tete-a-tete cu presedintele Klaus Iohannis.
Au fost interceptate convorbiri telefonice si s-a facut schimb de informatii cu Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (BCCOA) Iasi si BCCOA Constanta.
Am zis da, construiesc si va dau la toti", a declarat Catalin Chelu, precizand ca inregistrarile acestor convorbiri se afla la dosarul cauzei."
Rudele victimelor, printre care si Sandu Nechita, spun ca oficialitatile locale nu i-au informat despre tragedie, singurele informatii venind din Muntenegru prin convorbiri cu participanti la acest circuit, aflati in stare mai putin grava.
Eu am discutat, dar nu dau din casa, nu inregistrez convorbiri (n.r. - cu referire la tactica folosita de Nae Constantin in cazul lui Gabriel Tamas).
La reuniunea din Polonia, ministrii din cele noua state au convorbiri cu omologii lor Statele Unite, Spania, Suedia si Finlanda.
Premierul urmeaza sa aiba convorbiri cu premierul italian, Georgia Meloni, si va fi primit in audienta de Papa Francisc, la Vatican.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com